ABOUT

Simage is jouw specialist in beauty & skincare producten. Wij zijn de exclusieve verdeler in BELUX van onze merken:

AHAVA
De onmiskenbare Beauty Expert inzake Dode Zee mineralen. De Osmoter™ heeft de kracht om het vochtgehalte van de huid op peil te houden en de huid opnieuw op te laden. Geef je huid een boost met het beste uit de Dode Zee!

 

HydroPeptide
De Gene-ius in anti-aging! HydroPeptide gebruikt intelligente technologie en peptiden en werkt volgens epigenetische principes: goede activiteiten zoals collageenproductie en celvernieuwing worden gestimuleerd en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid worden uitgeschakeld om zo de beste resultaten in anti-aging te bekomen!

 

estime & sens
Biologisch cosmeticamerk speciaal ontwikkeld voor de professional. De innovatieve, biologische formules zijn gecreëerd om je zelfvertrouwen te boosten. Echte Franse verwennerij voor de zintuigen: zijdezachte texturen, heerlijke geuren en fantastische resultaten!

 

Claré Blanc
Minerale make-up dat uit 100 % natuurlijke mineralen van de hoogste kwaliteit bestaat. De producten zijn vrij van schadelijke ingrediënten. Ze benadrukken je mooiste eigenschappen, camoufleren imperfecties en voeden en verzorgen je huid!

 

He-shi
De nummer 1 zelfbruiner voor een natuurlijke bruine kleur. De 'Moisture Lock Technology' helpt de huid te hydrateren en de kleur langer te behouden. 

 

CLINERAL
Een dermo-cosmetische lijn, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en op basis van Dode Zee mineralen. Dé oplossing uit de natuur voor symptomen van chronische huidaandoeningen en de gevoelige/intolerante huid.  

Onze filosofie

01

BEHULPZAAMHEID

02

INZET & GEDREVENHEID

03

POSITIEVE ATTITUDE

04

FLEXIBILITEIT

05

PASSIE VOOR COSMETICA

Onze werking - B2B

Exclusieve verdeler van cosmetica aan schoonheidsinstituten in België en Luxemburg.

Opstart

Een opstartpakket uitgewerkt op maat van jouw wensen samen met je Beauty & Sales Coach.

Bezoek

Opvolging en coaching door je Beauty & Sales Coach (6-wekelijks), tenzij anders afgesproken. Je kan ook steeds rekenen op het office-team.

Ondersteuning

Ondersteunend marketing materiaal wordt mee opgestuurd met je opstartpakket: werkboek, prijslijst, affiches, displays, stalen, brochures, ...

Betaling

Bij je opstart dient de bestelling éénmalig vooraf betaald te worden. Vanaf je volgende bestelling heb je steeds 15 dagen de tijd om je factuur in orde te brengen.

Levering

Bestel je voor 12u? Dan wordt je bestelling 2 dagen later geleverd. Bestel je na 12u? Dan is je bestelling leverbaar na 3 dagen. Je bestelling wordt geleverd door GLS.

Meet Our Sales Team

Kim.jpg

Kim Neuhard

Sales Manager

Tess.jpg

Tess Godefroit

Beauty & Sales Coach

Vlaams Brabant - Antwerpen - Limburg

Elien-.jpg

Elien Van de Walle

Beauty & Sales Coach

Oost-Vlaanderen - West-Vlaanderen

Cindy.jpg

Cindy Matsoukis

Beauty & Sales Coach

Wallonië - Brussel